Velkommen til Egebakken

Egebakken er et af Aalborg Kommunes undervisningstilbud til børn med autisme og lignende gennemgrivende udviklingsforstyrrelser - herunder børn med sekundære psykiske vanskeligheder.

På Egebakken gør vi meget ud af at skabe en god stemning - både for personale og elever. Her er plads til alle. På Egebakken er elever og personale en del af et fællesskab. Et fællesskab på tværs af afdelinger og aldersskel. Fællesskabet plejes gennem temadage, fællesarrangementer og hygge på tværs af funktionalitet og alder.

Børn med autisme har brug for alternative tilgange til læringsprocesser. Derfor er det essentielt at have et stort fagligt kendskab, ligesom det er vigtigt at arbejde med relationspædagogik for at kunne være med til at udvikle vores elever i en positiv retning.

Kenneth Vestergaard

"At være anderledes er lige så godt som at være lige som alle andre......"
Gunilla Gerland

Kenneth Westergaard den 15-03-2018

Skolebestyrelsesvalg 2018

14. marts 2018
    Vidste du, at der er skolebestyrelsesvalg på Egebakken?
    Allerede nu kan du begynde at tænke over, om du har lyst til at stille op til skolebestyrelsen 2018.

Topgrafik
    Og der er mange gode grunde til at stille op.

Som forælder kan du få indflydelse på, at dit barns skole bliver et endnu bedre sted at være og lære, eller du kan være med til at bestemme, hvordan skolen kan gøre eleverne klar til fremtidens udfordringer.
    Skolebestyrelsen arbejder også med det nære på skolen - med politikker og strategier, ansættelsessamtaler, bevægelse i skolen, skole-hjem-samarbejdet, antimobbeplaner og så videre.
    Fakta: Alle folkeskoler har en demokratisk valgt skolebestyrelse, der er sammensat af forældre, elever og ansatte ved skolen. Forældrene har flertal i skolebestyrelsen, som vælges for 4 år.